Erkki Aurejärven romaani Pimeyden sydän on ilmestynyt 3.10.2023. Romaanin takakannessa on seuraava esittelyteksti:

sunnuntai 8. lokakuuta 2023

Kaikkien aikojen vahingonkorvaukset

 

Totean Pimeyden sydän -kirjassani, että muutamat nimeltä mainitut Suomen tupakkateollisuuden edustajat ovat syyllistyneet tuhansiin murhiin.  Nämä tyypit ovat kuulemma nostamassa minua vastaan syytteet törkeästä kunnianloukkauksesta.  He tulevat vaatimaan minulle vankeusrangaistusta ja jokaiselle heistä vahingonkorvausta 100.000 euroa.  Jostain syystä tämä asia ei pelota minua.

 

2 kommenttia:

  1. Onnittelen uuden romaanisi johdosta! -- Erotut kuin vapauden loisto kaikista raukkamaisista keskinkertaisuuksista, streebereista ja tahtipuikkoa heiluttavien myötäjuoksijoista. Niistä, jotka eivät rohkene kuin pilkkaaman ja puukottamaan rohkeaa selkään. Se, että niin moni päätyy matelemaan ja vaikenemaan tuntemuksistaan, on vahva osoitus siitä, että mihinkään edes oikeusyhteiskuntaa muistuttavaan on meillä pidempi matka kuin aurinkoon. Yt. Patrick Lindgren

    VastaaPoista
  2. Ystävällisesti tiedustelisimme - kentän toiselta laidalta - kannattaako tarkoistuperiemme edistämisen kannalta panostaa Teidän viimeisimpään (Pimeyden Sydän) vai toisiksi viimeisimpään (Kovempaa Peliä) kirjaanne?
    Tässä maailman tilanteessa kuvailisin tilannetta tällä hetkellä sen verran absurdiksi, että pelikentällä olemme niin kaukana toisistamme, että pian törmäämme selät vastakkain.

    VastaaPoista